Drømmer du om håndballtur?

Drømmer du om håndballtur?

Er du en av dem som drømmer om å dra på tur med det norske landslaget i håndball? Da er du ikke alene, for hvert år – er det hundre, hvis ikke tusenvis, av norske supportere som blir med på mesterskap. De mest populære mesterskapene er selvsagt EM og VM. Her får man fantastisk atmosfære og noen minner som varer livet ut. Men uheldigvis kan disse turene koste masse penger, så hva gjør man om man ikke har en full sparekonto? Et forbrukslån kan for eksempel være en mulighet, og spesielt for deg med solid økonomi, som vet at du har råd til å tilbakebetale lånet. Er du usikker på om du har råd, burde du heller ikke ta opp et slikt lån – men heller se på kamper her hjemme i Norge. Det kan være like morsomt det. Men hvem skal du se? Jentene eller gutta?

Håndballjentene

Det var håndballjentene som virkelig satte håndball på kartet i Norge, og ble populære lenge før gutta kom på banen. Og for noen triumfer håndballjentene har gitt os de to-tre siste tiårene, det er til å ta av seg hatten av. Det gjør det også lett å tilgi fiaskoen i forrige EM, og spesielt når de slår tilbake med å vinne vanvittige ti kamper på rad. For vi har virkelig verdens beste jenter, akkurat slik som sangen sier.

Det har blitt mange kamplåter og medaljer på de norske håndballjentene, og det er nesten en forventning at de skal vinne gull hver eneste gang de spiller mesterskap. Kanskje det også er derfor så mange ønsker å dra på disse mesterskapene, det er tross alt en bit av sportshistorien man får vært med på.

Håndballgutta

Men det er ikke kun jentene som er i vinden om dagen, også håndballgutta imponerer og slo akkurat Østerrike ned i støvlene.

Selv om det tok litt tid før herrehåndball tok av i Norge, har det virkelig fått sin oppsving de siste årene. Spillerne på det norske håndball-landslaget er ettertraktede blant flere av de største klubbene i Europa, og de har mange norsk fans på tribunen når de spiller.

Det er mye kraft i herrehåndball, og dette er en av grunnene til at mange synes det er så morsomt å se på. Når herrene spiller mesterskap er det som regel stinn brakke, og det er også mange norske supportere på tribunen. Og hvem vet, kanskje du sitter sammen med dem neste gang?

For én ting er i alle fall sikkert, og det er at hvis du har en drøm – om se et mesterskap i håndball – så må du unne deg selv den drømmen. Livet er kort, og man må ta de mulighetene man får – ingen vet det bedre enn våre norske håndballspillere.

ariel