Hvorfor begynne med håndball

Hvorfor begynne med håndball

Det finnes mange gode grunner til å begynne med håndball. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva disse grunnene er.

Du får fysisk aktivitet

Det finnes en rekke fordeler med fysisk aktivitet som du burde lese deg opp på. Det å drive med håndball gir deg muligheten til å trene flere områder av kroppen samtidig. Du får bedre kondisjon, du får bedre styrke og ikke minst så blir koordinasjonen din enda mye bedre. I tillegg får du muligheten til å svette over en lengre periode, som virkelig er godt for kroppen din.

Det er sosialt

Det er mange som liker lagsport, rett og slett fordi det er så sosialt. Du får muligheten til å treffe både nye og gamle venner. Kanskje dere er en vennegjeng som rett og slett har startet deres eget lag? Da har dere jo mye å finne på sammen på fritiden. Det å spille håndball gir deg også muligheten til å spille kamper mot andre lag. Dette er noe som driver mange til håndballen!

Du får skjerpet konkurranseinstinktet

Det er jo sånn at håndball er en lagsport og ofte vil du spille mot andre lag. Dette gjør at du skjerper sansene dine for å fokusere på å vinne. Dette er noe som gjør at du blir mer konsentrert og fokuserer lengre. Dette er en positiv fordel for din hjerne som har gått av denne typen trim, for håndball er mer enn bare fysisk trening, det er også psykisk trening.

Håndball er en sport som absolutt har kommet for å bli i Norge. Er du interessert i å bli med å spille? Finn ditt lokale lag og ta kontakt da vel. Her finner du ulike lag på en rekke ulike nivåer, slik at du kan finne den gjengen du passer sammen med!

ariel